Bioscoop

Film kijken in je eigen home cinema is uiteraard al een ultieme ervaring, maar wat als je deze ervaring nog beter kan maken met intelligente verlichting? Denk hierbij aan verlichting die met high tech effecten aan en uit gaat als je de film start of stopt. Pauze verlichting die alleen de deur oplicht en de traptredes zodat mensen veilig tijdens de film naar het toilet kunnen. Gedimd sfeerlicht in de kleur die past bij het thema van de film die speelt? Of ga helemaal los met effecten die meedoen met het beeld? Hoe gaaf zou het zijn als er een explosie is in beeld en de hele ruimte mee doet. Hoe stoer zou het zijn om niet alleen surround geluid te hebben maar ook surround licht? Het is zelf mogelijk om beeld en geluid te combineren. Denk hierbij aan een led strip die de kleur aanneemt van een deel van het beeld, maar een effect toont afhakelijk van het geluid van de subwoofer? Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Bioscoop

Maatwerk

ArtiLED levert ook designlampen op maat die wij samen met u in 3D kunnen ontwerpen en produceren. Wij hebben diverse modellen die u kunt customizen, maar we kunnen ook een lamp volledig vanaf scratch samen met u ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED werkt samen met domotica installateurs en interieur architecten om voor u de perfecte oplossing te ontwerpen en installeren. Samen met onze installateurs koppelen wij onze verlichtingsoplossing tevens aan uw bestaande systemen waardoor alles naadloos op elkaar aansluit en u zorgeloos van een unieke lichtervaring kunt genieten.

Hier onder volgt binnenkort een overzicht van een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd.

ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop

Demonstratie?

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie van ons systeem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken via onderstaande knop.